onsdag 23 maj 2012

Måste bara säga att det här senaste dygnet har varit faaaaaaaa-aantastiskt bra.
Igårkväll fick jag mat-meddelanden av fam0, så taxi Gädda Med Näsa körde till fina Kackur och menade nästan missa sin passagerare eftersom hon inte hade på sig sina glasögon och icke heller spanade efter en fam0 med mörka kläder och viftande armar och skevande ögon ca 100 m från stället han skulle plockas upp på. Körde dessutom nästan i diket också.
Efter att fam0 satt sig i framsätet utan desto värre skador begav vi oss iväg på matjakt. Next stop: ABC. Beställde burgers for the booyzh, pratade om lifvet, käkade glass och träffade Hamdan. Vid stängningsdags begav vi oss vidare för att spela biljard. Biljardplanerna sket sig i gråa högar eftersom Dragon stängde 00 och inte 02 som vi trodde.
Istället for vi på upptäcksfärd i rosasholmen och spanade efter fättokattn. Observera att vi så att säga helt enkelt försökte bryta mot så många trafikregler som möjligt under denna upptäcksfärd. Tyvärr var rondellen för hög att köra över. Dock hamnade vi nästan in i en trafikskylt eftersom jag har beslutsångest och ibland inte har fungerande ögon som kan läsa återvändsgrändsskyltar. Fam0s reaktion var förresten ganska festlig. Tonen gick i ungefär Amaj7 + Cmoll10.
Efteråt styrdes kosan mot Kackur. Halvvägs kom jag på den helfestliga idén att vi ska simma. Klockan var nu 01.13 och utomhus var det uppskattningsvis 5 plusgrader. Fam0 tog över chaufföryrket och vi tog oss oskadda till holmen av furuh och hämtade bikini. Anlände till Kackurhuset x minuter senare, böt om, satte oss i d4 BiL och vred på full fräs varmluft. Badade bastu i bilen fram till simstranden, steg ut i kylan och gick ner i vattnet. Observera att Fam0 lät som en väldans horny tjej under en sexakt så länge han stod i vattet och kollade på medans jag var c00l dUde och doppade mig och tog 20 simtag under kontrollerad andning. (Fam0 e fegizh.)
Väl tillbaka i huset av ekvatorn käkade vi smöörgisar med myki god ost och diskuterade studentmiddag. Kollade 2 Game of thrones avsnitt fram till kl 04.30 och sedan begav jag mig hemåt.

Sov som Åke hela natten och vaknade 7 timmar senare av att fru R0mpaH vill ha mig som fotoobjekt. Hon anlände, vi stekte på terassen, fotade, stekte lite mera, drack kaffe och läste skvallertidningar, gick till strandis och köpte glaaass och stekte halvnakna på bryggan med sura tanter som publik. Diskuterade manliga och kvinnliga bröstvårtor och konstaterade att livet är bra härligt ibland.

Jobbade 5 h och hade ärligt talat skoj under hela tiden. Ganska många glassnåla mänskor och dessutom kom en trevlig dUde (som jag tyvärr ännu inte lärt mig namnet på) och underhöll mig i 1 timme innan mina galna larsmobarn anlände och jag hällde skurvatten på en av dem.

Nu fungerar snart inte mitt fina internet igen så nu tar jag natten.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera