onsdag 25 april 2012

Ibland tycker jag int om byggare. Speciellt int stora badrumsbyggare med skägg som int håller vad de lovat ("garanti i 10 år") och istället fixar så att VI ska betala 18 000 € före 2:a maj. De e lika möjligt som att jag ska ha en dinosaurie fastspänd i dragkroken på bilen då jag kollar ut genom fönstret om 3 sekunder. Så om 2 veckor vet vi om vi måst sälja allt och flytta till en liten äcklig radhus (eller i värsta fall höghus)-lägenhet i jeppis.

Annars flyter det nog på. Har fixat allt till studenten, inklusive rosa champagne!
Har också fått jobb i Sia glasskiosken på gågatan så jag lär int kunna göra så mycket annat än att göra glassar åt folk i sommar. Sola, festa och ha feelis får jag göra nästa sommar istället. Noooooooot. Gälinhejtren går icke att uppskjutas och med gälinhejtren kommer fest och feelis. Och med fest och feelis kommer sol och fräknar (JAG HAR FÅTT FRÄKNAR PÅ NÄÄÄÄÄSAAAAAN REDAN!!!!!!! HalleLUjaaAm0mEENt!).

Sen så önskar jag lite att ja int var abiturient endå. Det börjar bli lite tråååkigt. Enda jag gör är att gymma, köra till stan, gå ut och gå med hund, äta och sova. Fast iofs så börjar jag jobba på lördag så de e bara imorgon som jag har tråkigt och sen "blir det s00paahskÖj". Dessutom ska jag ju på RENT imorgon och det lär bli kanonfanstastico!

Nu ska jag vara vuxen och ringa till FPA och säga att de ska sluta betala ut mitt studiestöd för jag super endå bara opp pengarna.

2 kommentarer:

  1. skicka in ett vackert brev till fuskbyggarna så haffar de killen.:DD

    SvaraRadera
    Svar
    1. DO IT!!!! Stäm dom! Flytta inte! Nej!

      Radera