söndag 29 april 2012

Jag har varmt. Jag är frustrerad. Jag är all natural. Med gamla sminkrester. Med andra ord - inte så fräsch och trevlig nu just.
Jag stör mig på värmen som strålar ut från min dator och bränner mina ben. Jag har så varmt att det sticks på min rygg och mina armar pulserar och samtidigt känns det som att det uppstår kalla vita prickar på min hud som konstant uppkommer och försvinner. Störande.
Ändå är det inte värmen som stör mig mest.
Vad som stör mig mest är att jag plötsligt inte verkar ha rätt att umgås med mina nya mörkhyade killkompisar. Jag "borde" umgås med mina ljushyade vänner som jag har hängt med större delen av mitt liv istället. Jag umgås med vem jag vill, när jag vill. Klart att mina gamla vänner betyder mer, men klart att jag vill spendera tid tillsammans med nya vänner också. Och av egen erfarenhet har jag konstaterat att det tyvärr inte går så bra att kombinera vissa av mina vänner med mina andra vänner. Olikheterna är helt enkelt för stora. Tyvärr. Men vissa personer passar helt enkelt inte med varandra. Nu menar jag inte att det uppstår catfighter till höger och vänster ifall jag "parar ihop" vissa med vissa, utan mer att humorn och sättet att vara skiljer sig åt för mycket och att stämningen bara blir dålig och konstig. Det känns helt enkelt så att säga inte naturligt, jajajaja.
Ta t.ex. gårdagen vid Jennifers - feelisen var gr8 så länge "vi" lyssnade på Fishbone och annan bra musik och drack öl och skype:ade med en konstig dude, men så fort "de" (alltså mina afrikaner och spanjorer och ryssar och varifrån nu alla härstammar..) kom in genom dörren förändrades stämningen. Speciellt "jobbigt" blev det då "de" ville lyssna på "bra" (alltså mellen-)musik. Jag försöker umgås med alla och få alla att trivas i varandras sällskap, men come on, jag är 1 person. Inte 2, 3, eller 17 personer så det är väldans ganska mycket omöjligt att få alla att trivas. Speciellt då det ibland känns som att jag är den enda som inte har något emot att mixa nya vänner med gamla.
Tycker int att språk, hudfärg och nationalitet, musik och hårfärg och matvanor och IQ och skostorlekar och partyvanor ska få inverka på feelisen (...är detta ordet jag söker? Förmodligen int. Det var ett något annat ord med djupare mening som jag egentligen tänkte skriva, men jag tänker för mycket så ordet flög sin kos.). Fast iofs, om int man har feelis e de ju int så kiva att häng me varandra..?


Nu avbryter jag här. För er som e tröga eller uppfattar mitt råddas som ..råddot, vänligen intaga detta i eder hjärna och för det vidare till långtidsminnet och framkalla det senare i arbetsminnet - Jag gillar alla mina tjejor och karar och önskar mest av allt i hela världen att de sku vara möglich att ha alla under samma tak och att feelisen sku ha hög som Mount everest, men eftersom det (hittills) int har fungerat så ber jag er vänligen förstå att jag ämnar pysa iväg med mina nya vänner lite nu som då. Högst antagligen, mest troligt, till stället som flera av er hatar (Le Keeeex bland annat, höhö) - Mellen - för där tycker JAG (faktiskt!) att det är skojjigt. Och det tycker my niggahboyzH (och Krulli) också. Så sluut ti mÅjtt om att ja "hela tiden" ska ti mellen. Tääck!
Ni får däremot mÅjtt på min förändring (utseende, musiksmak, glass- och godissmak, osv.), de lovar jag. Och att jag tycker om mellen e int en förändring, för jag har alltid, sedan första gången egentligen, i smyg gillat mellen, jag har bara kommit ut ur garderoben nu och offentliggjort det hela. Nu verkar det som att jag försvarar mellen, alltså stället, nattklubben, men jag syftar mera på vad som PÅGÅR in vid mellen - skratten, alkoholen, gälinhejtren, feelisen, dansandet med 40 åriga mysiga motorcykelkillar (YES U HEARD ME) osv..
.......Okej, nu vet ja int va ja babblar om. En sak jag vet däremot e att jag har missat TRETTON 13 KOLMETOISTA SAATANAN VITTU PERKELE MINUTER AV JERSEY SHORE!!! *dör*
Häjtå.
Tag kontakt på fejjan eller uppsök mig vid mellen eller i sia glasskiosken vid framförande av klagomål.

2 kommentarer:

 1. La våga-säga-nej-till-det-du-inte-vill-tacka-ja-till-i-detta-fall-är-jag-kex29 april 2012 15:23

  Nu antar jag ju (hoppas iaf) att detta int var riktat åt mej, eftersom jag vikarierade igår kväll o int vet vad ni syssla med, men för att understryka dej & mej, hänvisar jag till mina 1 vecka gamla ord, ifall dom inte redan lästs: http://barkwalk.papper.fi/2012/04/22/ytterligare-ytterligheter/

  SvaraRadera
  Svar
  1. nope, det var icksche! don´t worry.

   Radera