torsdag 26 januari 2012

dyker i djupa hav

Alltså.
Ibland får man reda på saker som int kanske är så positiva. Saker som man int egentligen vet nåt om men som man ändå funderar kring. ..Dock utan att komma fram till vettiga resultat.
Saker som är personliga och som man helst int delar med sig av. Saker som är dumma och förstör oss människor. Saker som är sjukt viktiga att tala om men som är för personliga för att kunna låta andra människor ta del av.
Vi märker nog saker. Vi är int dumma. Och ifall vi sku råka vara dumma finns det alltid personer som är mindre dumma och som hjälper oss dumma att förstå. Men vi vågar bara int fråga vad som är fel, vad som är problemet.
Och ifall man frågar får man inget DJUPT svar. Bara ytligheter. Svar som "Jag mår bra".
Bara bra. Inget mer än bra. Inget VARFÖR man mår bra. Vi mår helt enkelt bara bra. Och det är synd. Tänk vad tråkigt att vi alla mår bra. Ingen som skiljer sig från mängden. Ingen som har något avvikande/mindre bra att berätta.
Konstigt hur det kan vara så lätt att berätta att vi är glada och har feelis..


Okej, så from one thing to an other;
Jag e taggad. SJUKT taggad! Jag är BAUTATAGGAD inför lördagens penkkisprogramsplaneras. It´s gonna be awzum. Helt fantastiskt!


OCH,
jag insåg idag då ja cykla på turbopeedin vid Larsmogymmet att jag älskar att tävla med och mot mig själv. Idag t.ex. slog jag rekord i två saker; situps - jag gjord SJUHUNDRA. Dock int efter varann utan paus emellan men endå.. OCH jag förbrännd 535 kalorier på 38 minuter på peedin!
>: D mähähähähäh.


..Sen kom jag hem och åt pannkaka med grädde och jordgubbssylt.

1 kommentar: